Antena 3 CNN Externe Traficant de droguri din Medelin arestat chiar la altar, în ziua nunții, după ce dispăruse încă din anul 2017

Traficant de droguri din Medelin arestat chiar la altar, în ziua nunții, după ce dispăruse încă din anul 2017

Un traficant de droguri din Columbia, pe cale să spună cel mai important „Da” în fața preotului, a avut parte de câțiva musafiri-surpriză la cununia religioasă.

Traficant de droguri din Medelin arestat chiar la altar, în ziua nunții, după ce dispăruse încă din anul 2017
Sursa foto: Getty
de Alexandru Negrici    |    20 Aug 2021   •   17:38

Procurorii l-au reținut într-o biserică din Antioquia, Columbia, pe traficantul de droguri Luis Daniel Santana Hernández, alias „Machete”, membru al Clanului Golfului, în timpul nunții sale.

Acesta a fost ulterior transferat la închisoare.

Într-un videoclip difuzat pe rețelele de sociale, Parchetul din Columbia a filmat agenții care intrau în biserica din municipiul Uramita, înainte de începerea nunții lui „Machete”, considerat mâna dreaptă a lui Edwin Román Velásquez Baye, liderul Clan del Golfo.

Potrivit Procuraturii din Columbia, „Machete”, în vârstă de doar 24 de ani, a fugit din calea justiției încă din 2017, ascunzându-se în vestul Antioquia. 

Autoritatea ar fi obținut informația că își va părăsi vizuina pentru a participa la nunta sa, iar în momentul în care a fost prins nu a opus niciun fel de rezistență.

Procuratura uneia dintre cele mai mari națiuni producătoare de cocaină din lume a „dat” o lovitură împotriva cartelurilor lui Velásquez Baye: „Machete era responsabil de aprovizionarea cu arme, executarea omuciderilor și trafic de droguri în vestul Antioquia”, conform anchetatorilor.

×
Subiecte în articol: Columbia
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close