Antena 3 CNN Externe TRAGEDIA din spatele acestei fotografii. Ce s-a întâmplat cu fetiţa din braţele poliţistului

TRAGEDIA din spatele acestei fotografii. Ce s-a întâmplat cu fetiţa din braţele poliţistului

TRAGEDIA din spatele acestei fotografii. Ce s-a întâmplat cu fetiţa din braţele poliţistului
Sursa foto: Foto: Facebook.Jessica Doug Matrious
19 Iun 2015   •   12:24

O fotografie în care un poliţist apare ţinând în braţe o fetiţă de câţiva anişori, iar în câmpul din fundal zace răsturnată o maşină, a făcut înconjurul lumii pe reţelele de socializare.

Fotografia a fost făcută de Jessica Matrious, o şoferiţă care a fost martora unui teribil accident rutier ce a avut loc în Brighton, Colorado, scrie mirror.co.uk.

Potrivit acesteia, maşina a părăsit carosabilul şi s-a răsturnat de mai multe ori în câmp după ce un cauciuc al acesteia a explodat iar şoferul a pierdut controlul volanului. Presa locală scrie că niciun pasager nu purta centura de siguranţă, în momentul accidentului.

Poliţistul surprins în fotografie ţine în braţe unul dintre cei patru copii care se aflau în maşină, alături de doi adulţi, în momentul impactului.

Este evident că agentul de poliţie încearcă să îi distragă atenţia micuţei de la scena tragică ce se desfăşoară în spatele lor.

Şoferul maşinii a decedat în urma accidentului iar o femeie şi un copil au fost transportaţi la spital pentru îngriijiri. Alţi trei copii, printre care şi această fetiţă, au scăpat teferi din accident.


×
Subiecte în articol: accident fotografie
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close