Antena 3 CNN Externe Transmisiune specială din Regatul Unit | Bocelli şi Diana Ross, printre artiştii care cântă la Jubileul Reginei Elisabeta a II-a

Transmisiune specială din Regatul Unit | Bocelli şi Diana Ross, printre artiştii care cântă la Jubileul Reginei Elisabeta a II-a

Transmisiune specială din Regatul Unit, unde se desfăşoară celebrul concert dat în onoarea celui mai longeviv monarh al Angliei. Andrea Bocelli, Alicia Keys şi Diana Ross sunt doar câţiva dintre artiştii care vor cânta în onoarea Reginei Elisabeta a II-a.

Transmisiune specială din Regatul Unit | Bocelli şi Diana Ross, printre artiştii care cântă la Jubileul Reginei Elisabeta a II-a
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Iun 2022   •   21:11

În cea de-a treia zi a Jubileului de Platină, Ana Iorga trimis special Antena 3 la Londra, vă prezintă imagini şi informaţii, din faţa Palatului Buckingham, acolo unde are loc concertul grandios, organizat în onoarea Reginei Elisabeta a II-a.

22.000 de persoane vor participa la petrecerea Platinum Party, de la Palatul Buckingham, la care vor participa artişti cunoscuţi din toată lumea.

Concertul va fi marcat de revenirea trupei rock Queen, al cărei cântăreț, Brian May, a cântat pe acoperișul Palatului Buckingham cu ocazia precedentei petreceri de la Palat, în 2002.

Sir Elton John va fi prezent într-un spectacol înregistrat înainte de eveniment, iar printre vedetele care vor cânta live se numără Alicia Keys, Nile Rodgers și Andrea Bocelli.

Regina Elisabeta a II-a este primul suveran britanic care celebrează Jubileul de Platină, o sărbătoare care marchează cele 7 decenii de la urcarea pe tron.

Niciodată un suveran britanic nu a domnit atât de mult și este puțin probabil ca un altul să atingă la o astfel de longevitate.

 

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close