Antena 3 CNN Externe Turcia: 9 fete, care credeau că participă la Big Brother, bătute şi abuzate (VIDEO)

Turcia: 9 fete, care credeau că participă la Big Brother, bătute şi abuzate (VIDEO)

Turcia: 9 fete, care credeau că participă la Big Brother, bătute şi abuzate (VIDEO)
Sursa foto: fete abuzate
11 Sep 2009   •   14:55

Caz şocant în Turcia. Nouă tinere au fost sechestrate şi bătute de organizatorii unui aşa-zis Big Brother. Fetele au stat mai bine de 2 luni izolate într-o casă crezând că participă la o emisiune televizată. Cu toate acestea, imaginile erau postate, contra cost, pe internet.

Fetele au fost păcălite că participă la o emisiune de genul Big Brother. Au venit cu zâmbetul pe buze şi cu speranţa că vor deveni celebre. Cu toate acestea, timp de două luni, tinerele au fost filmate, bătute şi abuzate, iar înregistrările au fost vândute de organizatori pe internet. În ciuda mărturiilor, organizatorii neagă toate acuzaţiile.

?Fetele dansau în faţa camerelor, vorbeau la cameră. Nu şi-ar fi dat seama unul dintre cei care urmăreau show-ul şi nu ar fi sunat la poliţie? Dacă vreuna dintre ele credea că este sechestrată ar fi ţipat sau făcea semne la cameră că o ţinem acolo împotriva voinţei ei? spune unul dintre organizatori.

Cele nouă femei, printre care şi minore de 16 ani, au fost salvate de jandarmii turci dintr-o vilă din Istanbul dupa ce părinţii lor nu au mai reuşit să le contacteze şi au anunţat autorităţile.

?Nu s-a comis nicio infracţiune şi noi nu suntem vinovaţi. S-a întâmplat un singur lucru: fetele s-au plictisit. Aşa că au făcut un plan prin care să plece fără să plătească banii prevăzuţi în contract. Ne-au lezat interesele şi le vom da în judecată? a mai spus organizatorul.

Organizatorii falsului Big Brother au fost arestaţi şi vor apărea în faţa instanţei zilele următoare.



Antena 3

×
Subiecte în articol: turcia big brother camere video
Parteneri
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai
x close