Un Airbus A330 s-a prăbuşit pe aeroportul din Tripoli: Un copil de 8 ani, singurul supravieţuitor - VIDEO

12 Mai 2010   •   10:18
Un Airbus A330 s-a prăbuşit pe aeroportul din Tripoli: Un copil de 8 ani, singurul supravieţuitor - VIDEO

Un tragic accident aviatic a avut loc, miercuri dimineaţă, în Libia. Un avion Airbus A330, aparţinând companiei libiene Al Afriqiyah, s-a prăbuşit pe aeroportul din Tripoli, informează AFP.

104 oameni, dintre care 93 de pasageri şi 11 membri ai echipajului, au murit în urma accidentului. Se pare că singurul supravieţuitor al accidentului este un copil de opt ani din Olanda. Mai mulţi olandezi se aflau la bordul avionului, a anunţat Ministerul de Externe de la Haga, fără a confirma însă supravieţuirea unui copil olandez.

Accidentul a fost confirmat de reprezentanţa sud-africană a companiei libiene Al Afriqiyah. "Se pare că avionul s-a prăbuşit la un metru de pista de aterizare", susţin reprezentanţii companiei libiene Al Afriqiyah.

"Deocamdată nu dispunem de nici o informaţie despre eventualele victime sau despre supravieţuitori. Conform informaţiilor noastre, 93 de pasageri şi 11 membri ai echipajului se aflau la bord. Autorităţile competente desfăşoară operaţiunile de salvare", precizează Al Afriqiyah într-un comunicat publicat pe site-ul companiei.

Accidentul s-a produs la ora locală 06:00 (07:00 ora României). Avionul venea din Johannesburg, în Africa de Sud şi s-a prăbuşit chiar în timp ce încerca să aterizeze.

Deocamdată nu se cunosc cauzele care au dus la producerea accidentului aviatic.
Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close