Antena 3 CNN Externe Un american a ameninţat că va arunca în aer un magazin din Seattle (VIDEO)

Un american a ameninţat că va arunca în aer un magazin din Seattle (VIDEO)

Un american a ameninţat că va arunca în aer un magazin din Seattle (VIDEO)
Sursa foto: robot
13 Mar 2010   •   19:17

Panică în oraşul american Seattle. Un bărbat a ameninţat că are o bombă asupra sa şi că va arunca în aer un magazin. Zeci de poliţişti au ajuns la faţa locului, iar zona a fost închisă mai multe ore.

Un bărbat care părea că are asupra sa o bombă a băgat spaima în locuitorii oraşului american Seattle. Martorii au alertat poliţia după ce acesta a ameninţat că aruncă un magazin în aer pentru că vânzătorii au refuzat să îl servească. Zeci de maşini de poliţie au ajuns imediat la faţa locului iar zona a fost izolată.

"Am văzut un bărbat care se plimba de colo-colo, vorbea singur, părea bolnav la cap, şi părea că are un fel de ţeavă lipită de corp. Avea o bandă adezivă neagră lipită în jurul capului, era încălţat cu cizme negre prinse cu bandă adezivă şi nu părea că este în toate minţile în acel moment", a declarat unul dintre martori.

Autorităţile au intrat în panică pentru că bărbatul părea că are un dispozitiv exploziv asupra sa. Aşa că geniştii au închis timp de două ore o intersecţie aglomerată şi au evacuat zona. Până la urmă, bărbatul s-a predat, nu înainte de a le arăta poliţiştilor că nu are niciun fel de bombă asupra sa. Bărbatul de 33 de ani a fost arestat şi va apărea în faţa instanţei zilele următoare.



Antena 3




×
Subiecte în articol: bomba Seattle bolnav magazin genisti
Parteneri
Sondaj INSCOP pentru alegerile locale. Topul partidelor
x close