Antena 3 CNN Externe Un american a strigat că are Ebola într-un avion cu 290 de pasageri. Imagini cu momentele de panică

Un american a strigat că are Ebola într-un avion cu 290 de pasageri. Imagini cu momentele de panică

Un american a strigat că are Ebola într-un avion cu 290 de pasageri. Imagini cu momentele de panică
10 Oct 2014   •   11:02

Panică într-un avion cu 290 de pasageri după ce un bărbat a început să strănute şi să strige că e bolnav de Ebola, relatează ABC News.
Incidentul s-a petrecut într-un avion al companiei US Airways care zbura din Philadelphia către Punta Cana, Republica Dominicană.

Cu puţin timp înainte de aterizare, un bărbat american a alertat câţiva călători după ce a început să tuşească şi să spună că e bolnav de Ebola, adăugând că a vizitat Africa.

La aterizare, avionul a fost luat cu asalt de o echipă de medici îmbrăcaţi în costume de protecţie care au izolat pasagerii. Aceştia au rămas blocaţi două ore în avion până au aflat că totul este o glumă proastă. Americanul nu era nici bolnav de Ebola, nici nu vizitase vreo ţară africană, afectată de epidemie.

Un pasager a filmat intervenţia echipei de medici în avion iar imaginile urcate pe Youtube au strâns peste un milion de vizualizări în doar 24 de ore.

 




×
Subiecte în articol: avion pasager Ebola Philadelphia
Parteneri
Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat. Ar putea fi reluat de la zero
x close