Antena 3 CNN Externe Un băiat român, în vârstă de 14 ani, devenit spaima locuitorilor unui oraș din Spania, a fost arestat după un val de jafuri

Un băiat român, în vârstă de 14 ani, devenit spaima locuitorilor unui oraș din Spania, a fost arestat după un val de jafuri

Poliția Națională din Spania a arestat un băiat în vârstă de 14 ani, de naționalitate română, presupus autor al unei serii de jafuri în localiatatea Palma de Son Cladera.

Un băiat român, în vârstă de 14 ani, devenit spaima locuitorilor unui oraș din Spania, a fost arestat după un val de jafuri
Sursa foto: Getty
de Alexandru Negrici    |    05 Aug 2021   •   19:00

Un locuitor din Palma de Son Cladera a alarmat poliția, după ce, marți seara, a văzut că pe balconul casei sale se afla un tânăr. 

La sosire, polițiștii s-au întâlnit cu victima, care a povestit că s-a trezit în toiul nopții, după ce a auzit lătratul câinelui. 

Victima s-a uitat pe geam și a observat cum cineva încerca să intre în casă. Când l-a surprins pe băiat, acesta a sărit de pe balcon și a fugit, relatează ultimahora.es.

Poliția a efectuat mai multe cercetări în zonă și, după descrierea oferită de victimă, l-a depistat pe tânăr, care se ascunsese între două mașini. 

Acesta s-a dovedit a fi un băiat de 14 ani, de naționalitate română. Anchetatorii poliției naționale au preluat ancheta și i-au imputat tânărului român alte cinci jafuri, comise în diferite case din Son Cladera în a doua jumătate a lunii trecute.  

În urma interogatoriului, polițiștii au aflat că băiatul care a comis jafurile fugise din casa bunicii sale, unde locuiește.

×
Subiecte în articol: Spania
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close