Antena 3 CNN Externe Un bărbat a stat 18 ani în închisoare, deși era nevinovat. Ce s-a întâmplat când a aflat că va fi eliberat - VIDEO

Un bărbat a stat 18 ani în închisoare, deși era nevinovat. Ce s-a întâmplat când a aflat că va fi eliberat - VIDEO

Un bărbat a stat 18 ani în închisoare, deși era nevinovat. Ce s-a întâmplat când a aflat că va fi eliberat - VIDEO
Sursa foto: Foto: Captură video/youtube.com
16 Mar 2018   •   14:28

Tomasz Komenda este un polonez care a petrecut 18 ani în spatele gratiilor, fără să fie vinovat de fapta pentru care a fost condamnat la 25 de ani de închisoare.

Joi, instanța a decis să îl elibereze pe bărbat, după ce procurorii au ajuns la concluzia că acesta nu ar fi putut comite fapta de care era acuzat

Bărbatul poate cere acum statului polonez despăgubiri în valoare de milioane de dolari pentru nedreptatea care i s-a făcut.

În închisoare, Tomasz a povestit că a fost bătut, hărțuit și umilit de ceilalți deținuți, care l-au tratat ca pe un pedofil.

„Am încercat să mă sinucid de mai multe ori în închisoare, din cauza abuzurilor. Acum, după 18 ani, sunt extrem de fericit că pot îmbrățișa din nou o persoană pe care o iubesc enorm: mama”, a povestit Komenda.

În luna iunie a anului trecut, procurorii au reușit să dea de urma unui alt suspect. Acesta a fost reținut și urmează ca procesul să stabilească dacă el este, cu adevărat, criminalul, potrivit TVN24.

×
Subiecte în articol: inchisoare
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close