Antena 3 CNN Externe Un bebeluş a dat peste cap sistemul de securitate al Casei Albe. Obama a fost OBLIGAT să îşi amâne discursul

Un bebeluş a dat peste cap sistemul de securitate al Casei Albe. Obama a fost OBLIGAT să îşi amâne discursul

Un bebeluş a dat peste cap sistemul de securitate al Casei Albe. Obama a fost OBLIGAT să îşi amâne discursul
08 Aug 2014   •   16:53

Ieri seară, înainte ca preşedintele Barack Obama să se adreseze poporului american, anunţând o operaţiune militară în Irak, întregul sistem de securitate al Casei Albe a fost pus pe jar.
Agenţii Secret Service au intrat în alertă maximă după ce au fost informaţi că există o breşă de securitate în curtea administraţiei prezidenţiale.

Din fericire, totul s-a terminat cu bine atunci când s-a descoperit cauza care l-a obligat pe Obama să aştepte unda verde dată de echipele de securitate, informează CNN.

Un bebeluş, mai precis un băieţel de câteva luni, scăpat din atenţia părinţilor, a reuşit să se strecoare prin gardul împrejmuitor al Casei Albe. Acest incident a determinat întârzierea discursului prezidenţial şi închiderea temporară a clădirii, sub un cod de siguranţă specific.

"Mai întâi vom aştepta să înveţe să vorbească, iar apoi vom încerca să-l interogăm. Ne bucurăm că s-a simţit bine pe gazonul Casei Albe. Bebeluşul este acum alături de părinţii lui", a declarat, într-o notă amuzantă, Edwin Donovan, purtătorul de cuvânt al United States Secret Service.

Cei doi părinţi sunt acum fericiţi că vor avea de spus fiului lor o poveste de pomină: seara când el a făcut naţiunea să aştepte discursul preşedintelui!

 

×
Subiecte în articol: Casa Alba secret service
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close