Antena 3 CNN Externe Un britanic a încercat să lovească cu mașina un bărbat. Motivul este incredibil

Un britanic a încercat să lovească cu mașina un bărbat. Motivul este incredibil

Un britanic a încercat să lovească cu mașina un bărbat. Motivul este incredibil
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
05 Dec 2017   •   09:43

Un britanic, născut în Polonia, a susținut că dorește „să ucidă un musulman acesta efectuând salutul nazist și a vorbit despre supremația albilor”, declară procurorii care se ocupă de cazul său.

Marek Zakrocki, în vârstă de 48 de ani, se afla în stare de ebrietate atunci când a devenit violent în apropierea unui club din Londra. Incidentul a avut loc în prima zi în care a fost celebrat votul Brexitului, 23 iunie.

Potrivit The Independent, bărbatul fost acuzat de tentativă de omor, dar a pledat vinovat pentru că a condus periculos și a recunoscut că își bătea soția.

Procurorul de caz Denis Barry a spus despre Bailey: “Domnul Zakrocki, în mod clar, a băut mult prea mult în cursul acelei după-amieze. În cursul acelei seri el și-a agresat soția, a plecat cu mașina de muncă, a insultat o serie de trecători și apoi a încercat să dea cu mașina peste proprietarul unui retaurant.”

“Este clar că tot acest comportament a fost motivat de opiniile sale legate de societatea noastră diversă”, a adăugat procurorul.

×
Subiecte în articol: britanic masina musulman procuror
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close