Antena 3 CNN Externe Un câine şi-a salvat singur viaţa: A claxonat, după ce stăpâna l-a uitat în maşină (VIDEO)

Un câine şi-a salvat singur viaţa: A claxonat, după ce stăpâna l-a uitat în maşină (VIDEO)

Un câine şi-a salvat singur viaţa: A claxonat, după ce stăpâna l-a uitat în maşină (VIDEO)
Sursa foto: Foto: wtsp.com
15 Iul 2010   •   18:47

Caz incredibil în Statele Unite. Un câine a reuşit să-şi salveze singur viaţa. Şi asta după ce a fost uitat de stăpâna lui în autoturismul fără aer condiţionat, când afară era caniculă. Ce a făcut ingeniosul animal? Ei bine... s-a aşezat pe locul şoferului şi a apăsat pe claxon...atrăgându-i astfel atenţia stăpânei neglijente.

Max, un labrador de 11 ani, a reuşit să se salveze de la moarte sigură. Donna, stăpâna lui Max, a avut treabă în oraş şi şi-a luat şi câinele cu ea.

Când s-a întors acasă... l-a uitat pe Max în maşină. Afară era caniculă iar temperatura în autoturismul fără aer condiţionat, insuportabilă.

"Am intrat în casă şi am început să fac curăţenie. O oră mai târziu am auzit un claxon", a declarat stăpâna căţelului.

A ieşit afară... dar nu a văzut pe nimeni. "Aşa că am intrat înapoi în casă şi am continuat curăţenia şi am auzit din nou claxonul." De această dată însă... Donna l-a văzut pe Max, aşezat pe locul şoferului şi apăsând pe claxon pentru a-i atrage atenţia.

"Am alergat şi l-am scos repede din maşină, gâfâia tare. L-am adus în casă iar el s-a trântit pe podea", a povestit femeia. Donna i-a dat apă şi l-a ajutat să se răcorească puţin. A chemat apoi veterinarul. Femeia spune că nu va mai repeta greşeala.

Observator

 

×
Subiecte în articol: catel masina viaţa
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close