Antena 3 Externe Un celebru model s-a stins din viață la 37 de ani. A încercat să-și salveze cei doi căței de la înec

Un celebru model s-a stins din viață la 37 de ani. A încercat să-și salveze cei doi căței de la înec

30 Apr 2019   •   20:19
Un celebru model s-a stins din viață la 37 de ani. A încercat să-și salveze cei doi căței de la înec foto- Instagram

Modelul brazilian Caroline Bittencourt, în vârstă de 37 de ani, și-a pierdut viața încercând să-și salveze cei doi cățeluși de la înec. 

Femeia și soțul ei se plimbau cu barca în Sao Paulo și, la un moment dat, cei doi pui de căței au căzut din barcă. Fără să stea prea mult pe gânduri, Caroline a sărit imediat după ei pentru a-i salva, iar soțul ei, Jorge Sestini, a urmat-o, potrivit foxnews.

Bărbatul a fost salvat din apă câteva ore mai târziu, dar Caroline nu a mai fost găsită. Trupul ei neînsuflețit a fost descoperit mult mai târziu, lângă plaja Cigarras din Sao Paulo. 

„Suntem recunoscători pentru suportul și mesajele voastre pline de afecțiune. Această energie ne umple inimile cu atâta dragoste”, a spus fiica modelului la scurt timp după ce și-a pierdut mama. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A @dafiti está com uma super novidade , agora estarão disponíveis no site os produtos da @maccosmetics @maccosmeticsbrasil uhuuuu!!! E para comemorar esta novidade fizemos uma maquiagem belíssima com uma paleta nova da @maccosmeticsbrasil que mostrei nos stories !! M.A.C na @dafiti ❤️❤️!! Beauty @marcifreittas , chefinha linda @barbara.kk

A post shared by Caroline Bittencourt (@cabitten) on

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close