Antena 3 CNN Externe Un centru SPA și-a otrăvit accidental clienții cu clor gazos. Zeci de oameni au inhalat gazul, iar 24 au fost internați de urgență, în Marea Britanie

Un centru SPA și-a otrăvit accidental clienții cu clor gazos. Zeci de oameni au inhalat gazul, iar 24 au fost internați de urgență, în Marea Britanie

24 persoane au fost duse de urgență la spital, în Marea Britanie, după ce au inhalat clor gazos într-un centru spa.

Un centru SPA și-a otrăvit accidental clienții cu clor gazos. Zeci de oameni au inhalat gazul, iar 24 au fost internați de urgență, în Marea Britanie
Sursa foto: Getty
de Alexandru Negrici    |    24 Aug 2021   •   16:52

Serviciul de incendiu și salvare Hampshire și Isle of Wight (HIWFRS) a confirmat că 24 de persoane au fost transportate la spital luni seara.

Echipajul a fost chemat după ce au fost primite reclamații conform cărora „două substanțe chimice au fost amestecate accidental și au creat clor gazos”.

Un ventilator de scurgere al aerului a fost folosit pentru a curăța aburii.

Coordonatorul pompierilor, Dave Graham, a menționat: „Acesta a fost un incident pe scară largă, cu o serie de victime care au nevoie de asistență medicală în urma inhalării gazelor”.

Un purtător de cuvânt al autorităților a menționat: „24 de pacienți, începând de la copii până adulți cu vârstele de 50 de ani, au fost evaluați și tratați de echipele noastre de ambulanță pentru dificultăți de respirație.”

„În urma tratamentului de la fața locului, aceștia au fost duși la Spitalul Universitar din Southampton pentru o evaluare ulterioară a acelor leziuni care nu le pun viața în pericol”, a continuat acesta.

×
Subiecte în articol: Marea Britanie
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close