Antena 3 CNN Externe Un cerșetor român a fost ucis în Italia de un șofer care a fugit de la locul accidentului

Un cerșetor român a fost ucis în Italia de un șofer care a fugit de la locul accidentului

Un cerșetor român a fost ucis în Italia de un șofer care a fugit de la locul accidentului
04 Oct 2018   •   09:34

Un bărbat român fără adăpost din Italia a fost ucis de o mașină în apropierea intersecției în care cerșea. Foarte puțini știu cum se numea bărbatul român fără adăpost din Ragusa, dar cu toții și-l amintesc ca fiind o persoană care avea mereu zâmbetul pe buze pentru persoanele care treceau pe lângă el.

Era un bărbat înalt și slab, în vârstă de 62 de ani. În ciuda faptului că nu avea adăpost, oamenii îl apreciau foarte mult. Conaționalul nostru a fost ucis și lăsat să moară, nu departe de locul unde obișnuia să cerșească. El a fost lovit de o mașină al cărui șofer a fugit de la fața locului.

Românul a fost găsit mort pe o stradă întunecată din cartierul Brusce, foarte frecventată de mașini, la circa un kilometru de semaforul unde era văzut zilnic de localnici. Trupul său fără viață a fost descoperit de câțiva tineri pe strada respectivă, în noaptea de 24 spre 25 septembrie 2018, tineri care au chemat imediat ambulanța, dar pentru bărbatul român de 62 de ani nu s-a mai putut face nimic pentru a fi salvat, scrie rotalianul.

×
Subiecte în articol: cersetor ucis accident
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close