Antena 3 CNN Externe Un copil de numai 14 luni s-a blocat în mașina mamei. Băiețelul râdea în timp ce pompierii încercau să-l salveze

Un copil de numai 14 luni s-a blocat în mașina mamei. Băiețelul râdea în timp ce pompierii încercau să-l salveze

Un copil de numai 14 luni s-a blocat în mașina mamei. Băiețelul râdea în timp ce pompierii încercau să-l salveze
Sursa foto: Foto: Facebook/Bude Community Fire Station
03 Mai 2017   •   16:17

Un copil de numai 14 luni a rămas blocat în mașina mamei sale. Incidental a avut loc în orașul Bude, din Anglia, potrivit cbsnews.com.

Băiețelul a mers la cumpărături cu mama lui, iar apoi femeia l-a lăsat pe scaunul din spate al mașinii, pentru a pune produsele în portbagaj. Mama copilului nu s-ar fi gândit nicio secundă că acesta ar fi putut să se încuie singur în mașină.

„Am lăsat cheile în portbagaj, după ce am descărcat cumpărăturile. Am închis și când m-am întors să intru în mașină, am văzut că băiețelul a ajuns pe scaunul din față și s-a bllocat înăuntru”, a spus mama copilului.

La fața locului au ajuns pompierii, care nu au vrut să distrugă mașina, așa că s-au chinuit să deschidă ușa fără să spargă geamul.

În tot acest timp, copilul nu părea să fie deloc speriat, ba chiar râdea cât putea de tare.

Cu toate acestea, pompierii au fost nevoiți în cele din urmă să spargă geamul mașinii, pentru că cel mic a găsit o monedă pe care ar fi putut să o înghită.

Pozele surprinse de mama au ajuns pe Internet, unde au devenit virale în scurt timp

×
Subiecte în articol: pompieri copil blocat masina
Parteneri
Gestul șocant făcut ucigașul Mirelei. S-a întâlnit cu sora ei
x close