Antena 3 CNN Externe Un cunoscut sportiv, atacat de trei bărbaţi care au încercat să îi taie ambele picioare cu fierăstrăul

Un cunoscut sportiv, atacat de trei bărbaţi care au încercat să îi taie ambele picioare cu fierăstrăul

Un cunoscut sportiv, atacat de trei bărbaţi care au încercat să îi taie ambele picioare cu fierăstrăul
Sursa foto: Foto: Captură video/youtube.com
07 Mar 2018   •   17:51

Un triatlonist sud-african a fost atacat de o bandă care a încercat să-i taie picioarele cu un fierăstrău în apropiere de Durban (nord-estul ţării), informează AFP.

Marţi în jurul orei 3 dimineaţă, Mhlengi Gwala ''se îndrepta pe bicicletă la o întâlnire cu un prieten pentru a se antrena'' când a fost atacat de un grup de necunoscuţi, a explicat pentru AFP Dennis Jackson, directorul unei organizaţii de susţinere a atleţilor din Durban.

Aceştia au încercat să-i taie picioarele lui Mhlengi Gwala cu ajutorul unui fierăstrău, a adăugat el.

''Grupul de necunoscuţi ieşise dintr-un bar. El a crezut că vor să-l fure (...) şi le-a propus să le dea telefonul, ceasul şi bicicleta'', a mărturisit un prieten al sportivului, Sandile Shange, la radio 702.

''Dar nu asta voiau ei. Au luat un fierăstrău, doi tipi îl ţineau de partea de sus a corpului, în timp ce un altul îi tăia piciorul. Cred că au ajuns până la os şi nu au putut merge mai departe. Atunci au încercat să-i taie şi celălalt picior'', a povestit Shange.

''După cum mi-a spus Mhlengi, fierăstrăul era foarte ruginit'', a precizat Shange, adăugând că atacatorii au luat-o la fugă la apariţia unei patrule de poliţie.

Tânărul sportiv ''este acum operat pentru a se încerca să-i fie salvat piciorul. Chirurgii sunt încrezători'', potrivit lui Dennis Jackson, care nu înţelege care au fost motivele atacatorilor.


 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: taiat picioare sportiv atacat
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Avertizare meteo imediată
x close