Antena 3 CNN Externe Un fost premier rus profețește sfârșitul ‘Erei Putin’: "Dacă tot vom mai fi în acest război, Ucraina va câștiga, iar Putin va fi învins"

Un fost premier rus profețește sfârșitul ‘Erei Putin’: "Dacă tot vom mai fi în acest război, Ucraina va câștiga, iar Putin va fi învins"

Mihail Kasianov, prim-ministru al Federației Ruse în perioada mai 2000 – februarie 2004, afirmă că sfârșitul lui Vladimir Putin va deveni realitate, dacă liderul de la Kremlin nu va pune capăt invaziei din Ucraina.

Un fost premier rus profețește sfârșitul ‘Erei Putin’: "Dacă tot vom mai fi în acest război, Ucraina va câștiga, iar Putin va fi învins"
Sursa foto: Hepta | Sputnik / Mikhail Klimentyev
de Gabriel Dano    |    20 Apr 2022   •   21:31

Mihail Kasianov, care s-a transformat într-un opozant al regimului lui Vladimir Putin, crede că Ucraina va  câștiga războiul, în cazul în care actual șef al Federației Ruse nu-i va pune capăt.

„În viitor, dacă tot vom mai fi în acest război, Ucraina va câștiga, iar Putin va fi învins și așa se va sfârși era lui Putin„, a declarat Kasianov, conform Realitatea.net.

Primul oligarh rus care îl înfruntă pe Vladimir Putin: "90% dintre ruşi sunt împotriva războiului"

Oligarhul rus Oleg Tinkov transmite pe reţelele de socializare că "90% dintre ruşi sunt împotriva războiului" din Ucraina.

"Oamenii de afaceri încearcă să salveze ce le mai rămâne din active... Desigur, există anormali care scriu litera Z - simbolul operaţiunii militare speciale - dar persoane anormale sunt în proporţie de 10% în fiecare ţară: 90% dintre ruşi sunt împotriva războiului", a scris Tinkov pe Instagram.

"Nu văd niciun singur lucru avantajos în acest război nebunesc. Oameni nevinovaţi şi soldaţi care mor".

"Funcţionarii de la Kremlin sunt în stare de şoc pentru că nici ei şi nici măcar copiii lor nu vor putea pleca la vară pe litoralul Mediteranei", a comentat el.

Acesta a cerut Occidentului să-i ofere lui "Mister Putin o cale de ieşire pentru a-şi salva imaginea şi a stopa acest masacru".

"Vă rog, fiţi mai raţionali şi mai umanitari", a insistat fondatorul Băncii Tinkoff, al doilea emitent de cărţi de credite din Rusia.

×
Subiecte în articol: Vladimir Putin
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close