Antena 3 CNN Externe Un membru al Gărzii Regale din Suedia a leşinat în timpul nunţii Prinţesei Victoria (VIDEO)

Un membru al Gărzii Regale din Suedia a leşinat în timpul nunţii Prinţesei Victoria (VIDEO)

Un membru al Gărzii Regale din Suedia a leşinat în timpul nunţii Prinţesei Victoria (VIDEO)
22 Iun 2010   •   10:47

Să faci parte din Garda Regală a Suediei nu este un lucru uşor. O dovedeşte unul dintre membrii acesteia, care, din cauza căldurii şi, probabil, a emoţiilor, a leşinat chiar în timpul nunţii Prinţesei Victoria.

Moştenitoarea tronului suedez s-a căsătorit, sâmbătă, cu fostul ei instructor de fitness, Daniel Westling, după o relaţie care durează de nouă ani. Toate familiile regale au fost prezente la marele eveniment.

Rând pe rând, invitaţii îmbrăcaţi în frac şi rochii de gală au sosit la biserica unde cei doi şi-au jurat credinţă veşnică. Cei doi tineri şi-au unit destinele în faţa a zeci de feţe regale, venite din Europa sau Asia pentru a fi martorii fericitului eveniment.

De la un asemenea eveniment nu putea lipsi Garda Regală. Unul dintre membrii acesteia se pare că nu a rezistat, însă, emoţiilor. Cameramanii prezenţi la eveniment au surprins momentul în care acesta leşină, iar câşiva colegi sar în ajutorul acestuia. Bărbatul a stat inconştient câteva secunde, după care şi-a revenit şi şi-a continuat slujba.



Antena3.ro


×
Subiecte în articol: nunta printesa victoria Suedia
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close