Antena 3 Externe Un parlamentar ceh a fabricat criptomonede în apartamentul de serviciu. Explicația pe care a dat-o

Un parlamentar ceh a fabricat criptomonede în apartamentul de serviciu. Explicația pe care a dat-o

26 Mai 2018   •   12:32
Un parlamentar ceh a fabricat criptomonede în apartamentul de serviciu. Explicația pe care a dat-o

Un parlamentar ceh fabrica criptomonede pentru a-și încălzi apartamentul, iar atunci când a fost criticat de colegii lui pentru factura uriașă care i-a venit la curent a declarat că era prea frig în casă și pentru a se încălzi a început fabricarea de criptomonede.

Fabricarea de criptomonede – bitcoin, ethereum şi ripple – necesită computere puternice, mari consumatoare de energie electrică şi care produc multă căldură.

Administraţia Parlamentului din Praga a anunţat că factura de electricitate pe luna decembrie aferentă apartamentului de serviciu ocupat de Tomas Vymazal, un deputat care face parte din acest partid antisistem, a fost de 120 de euro, potrivit portalului de informaţii online Aktualne.cz citat de Agerpres. Această sumă este de câteva ori mai mare faţă de facturile achitate de alţi parlamentari cazaţi în locuinţe de serviciu asemănătoare din centrul oraşului Praga.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close