Antena 3 CNN Externe Un român a fost condamnat în Irlanda la închisoare pe viaţă

Un român a fost condamnat în Irlanda la închisoare pe viaţă

Un român a fost condamnat în Irlanda la închisoare pe viaţă
de S.T.    |    28 Mar 2014   •   15:17

Un român a fost condamnat în Irlanda la închisoare pe viaţă pentru o dublă crimă comisă în 2011. Împreună cu iubita lui irlandeză, românul a omorât doi bărbaţi, găsiţi aruncaţi într-un râu.

Cele două crime au avut loc în 2011 şi românul împreună cu prietena lui se află în închisoare încă de atunci. John Forrester, un fost iubit al irlandezei şi cel mai bun prieten al românului, şi-ar fi mărturisit dragostea pentru aceasta. Discuţia dintre cei doi, însă, a degenerat. Când femeia s-a năpustit asupra lui Forrester, romanul a devenit părtaş la crimă.

A doua zi, cei doi au povestit cele întâmplate unui alt apropiat. Acesta a căzut şi el pradă furiei celor doi şi a fost ucis. Cadavrele au fost descoperite de poliţişti într-un râu din orăşelul în care locuiau criminalii, înfăşurate în covoare.

Iniţial, românul a încercat să dea vina pe iubita lui pentru crime, dar anchetatorii au demonstrat că acesta a fost implicat direct în comiterea infracţiunilor. Cei doi au fost condamnaţi la închisoare pe viaţă pentru crima lui Jonathan Duke în iulie anul trecut, acum însă Criprian Grozavu a primit o a doua condamnare pe viaţă pentru uciderea lui John Forrester. Catherine O'Connor, iubita lui Ciprian, îşi recunoscuse vina încă de la început. Românul, însă, şi-a susţinut nevinovăţia tot timpul.

Cei doi îşi vor petrece restul vieţii în spatele gratiilor, iar familiile victimelor consideră a fost făcută dreptate în acest caz.

×
Subiecte în articol: inchisoare
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close