Antena 3 CNN Externe Un român din Italia care susținea că strânge bani pentru persoane cu dizabilități, săltat de carabinieri

Un român din Italia care susținea că strânge bani pentru persoane cu dizabilități, săltat de carabinieri

Un român din Italia care susținea că strânge bani pentru persoane cu dizabilități a fost săltat de carabinieri după ce aceștia l-au prins în flagrant în parcarea unui supermarket.

Un român din Italia care susținea că strânge bani pentru persoane cu dizabilități, săltat de carabinieri
de Gabriel Dano    |    13 Iun 2021   •   10:53

Bărbatul pretidndea bani în numele unei asociații care ajută persoane cu dizabilități, însă când carabinierii au verificat existența asociației au constat că totul era o minciună.

Donațiile adunate, aproximativ 150 de euro, găsite în buzunarele românului, au fost confiscate, relatează vivicentro.it, citată de stiridiaspora.ro.

Condus la Comandamentul Companiei Carabinierilor, românul a fost identificat și i s-au luat amprentele digitale ale degetelor, pentru a fi introduse în baza de date a poliției italiene.

Românul este acuzat acum de hărțuire și cerșetorie. De asemenea, carabinierii au depus, la Prefectura din Brescia, solicitare în vederea emiterii unui ordin de expulzare a românului din Italia, în conformitate cu articolul 21 din Decretul legislativ 30/2007.

×
Parteneri
Programul Rabla 2024 începe astăzi!
x close