Antena 3 CNN Externe Un român, în stare extrem de gravă în urma unui accident teribil produs în Italia

Un român, în stare extrem de gravă în urma unui accident teribil produs în Italia

Accident frontal, miercuri, în apropiere de Ravenna. Mașina condusă de un român de 33 de ani din Solarolo și cea în care se aflau două femei, de 53, respectiv 23 de ani, s-au ciocnit violent. Toți trei au fost transportați la spital în cod roșu, adică în stare extrem de gravă.

Un român, în stare extrem de gravă în urma unui accident teribil produs în Italia
Sursa foto: stiridiaspora.ro
de Gabriel Dano    |    24 Iun 2021   •   18:01

Două dintre victime erau inconștiente. Poliția locală încă cercetează împrejurările în care s-a produs accidentul. Cele două femei din Villanova di Bagnacavallo, mama de 53 de ani la volan și fiica ei de 22 de ani lângă ea, se aflau într-un Nissan Micra, iar românul conducea un Citroen C3.

Impactul s-a produs într-o semicurbă. Femeia de 53 de ani a rămas încarcerată, iar fiica sa, pasageră, a fost grav rănită. În cealaltă mașină, tânărul român de 33 de ani era în viață, dar inconștient, potrivit stiridiaspora.ro.

Medici i-au stabilizat pe cei doi răniți mai grav și apoi i-au transferat cu elicopterul: tânăra pasageră din Nissan a fost transportat la Spitalul Maggiore din Bologna, în timp ce românul din Citroen a fost intubat și transferat la Spitalul Bufalini din Cesena. Prognosticul este rezervat. Mama, transportată cu ambulanța, a fost internată la Bufalini cu același grad de gravitate.

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close