Antena 3 CNN Externe Un tânăr își dă propria mamă în judecată, după ce femeia s-a urcat beată la volan și l-a călcat cu mașina

Un tânăr își dă propria mamă în judecată, după ce femeia s-a urcat beată la volan și l-a călcat cu mașina

Un fiu care a fost călcat cu mașina acum 4 ani, de către mama sa, din cauza faptului că femeia s-a urcat la volan în stare de ebrietate, vrea să își facă dreptate în instanță.

Un tânăr își dă propria mamă în judecată, după ce femeia s-a urcat beată la volan și l-a călcat cu mașina
Sursa foto: Getty
de Alexandru Negrici    |    23 Aug 2021   •   22:16

Harley Martlew solicită despăgubiri la Curtea Supremă împotriva mamei sale Danielle, deoarece a fost grav rănit în urma unui incident produs de femeie.

Aceasta avea intenția de a-l aduce acasă de la o petrecere pe fiul el, care pe atunci avea 17 ani.

Dovezile trimise la Curtea Supremă arată că doamna Martlew a depășit de patru ori limita de alcool în sânge când a mers să-și ia fiul de la petrecerea respectivă, a raportat Herald-Sun.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Mașina ei s-a izbit de fiul acesteia în plină stradă. Femeia ar fi consumat alcool pentru că era „stresată și supărată” din cauza faptului că fostul ei partener o contactase.

Băiatul a suferit răni la cap și s-a ales cu un picior și un braț rupt.

Victima a avut nevoie de două operații la braț după ce o placă de metal introdusă într-o intervenție anterioară s-a rupt.

În decembrie 2017, doamna Martlew a fost condamnată pentru conducere sub influența alcoolui.

Acum, la vârsta de 21 de ani, Harley caută despăgubiri de la mama lui pentru rănile, care susține el, i-au schimbat viața și îl împiedică să lucreze în poziția de constructor.

„Vătămările suferite de domnul Martlew au putut fi prevenite - neglijența șoferului a rezultat la daune fizice și mentale care îi vor schimba viața tânărului, ceea ce va avea un impact semnificativ asupra viitorului său”, se arată în reclamație.

×
Subiecte în articol: Australia
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close