Antena 3 CNN Externe Un taximetrist a returnat o poşetă cu 20.000 de dolari, uitată la el în maşină (VIDEO)

Un taximetrist a returnat o poşetă cu 20.000 de dolari, uitată la el în maşină (VIDEO)

Un taximetrist a returnat o poşetă cu 20.000 de dolari, uitată la el în maşină (VIDEO)
Sursa foto: taxi
13 Ian 2010   •   17:53

O italiancă aflată în vizită la New York a avut parte de un adevărat miracol în Ajunul Crăciunului. Taximetristul în maşina căruia şi-a uitat peste 20.000 de dolari i-a adus banii la uşă. Acum, bărbatul este considerat un adevărat model de onestitate.

Felicia Lettieri, o turistă din Italia în vârstă de 72 de ani, şi-a uitat poşeta într-un taxi din Manhattan, chiar în Ajunul Crăciunului. Avea acolo peste 20.000 de dolari, banii ei şi a celor şase rude cu care călătorea în SUA.

Poliţia i-a spus să nu-şi facă prea mari iluzii că-şi va recupera banii vreodată. Lucrurile au stat însă cu totul altfel. Taximetristul a condus peste 80 de kilometri până la o adresă găsită în poşeta femeii, ca să-i returneze întreaga sumă.
?Cred că am făcut ceva bun, am făcut ceea ce era cinstit, aşa spune şi mama, cred că este bine ce am făcut şi sunt mândru? le-a declarat şoferul de taxi ziariştilor.

Când a ajuns la adresa femeii, nu a găsit pe nimeni acasă. Omul nu s-a descurajat însă. A lăsat un bilet în uşă în care a scris: ?Nu te îngrijora Felicia...banii tăi sunt în siguranţă!?

În cele din urmă, banii au fost returnaţi. Taximetristul a refuzat orice recompensă materială. A vrut în schimb un singur lucru. Ca femeia să se roage pentru el.



Antena 3

×
Subiecte în articol: taximetrist bani
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close