Antena 3 Externe Un ziar polonez a publicat pe prima pagină un articol în care explică cititorilor cum să recunoască un evreu

Un ziar polonez a publicat pe prima pagină un articol în care explică cititorilor cum să recunoască un evreu

14 Mar 2019   •   17:40
Un ziar polonez a publicat pe prima pagină un articol în care explică cititorilor cum să recunoască un evreu

Liderul ziarului național de dreapta din Polonia a publicat pe prima pagină un articol în care explică cititorilor "cum să recunoască un evreu".

”Tylko Polska”, sau ”Only Poland”, a continuat povestea alături de titlul său principal "Atacul asupra Poloniei la o conferință de la Paris", și a exprimat furia asupra presupusilor vorbitori anti-polonezi la o conferință de studii asupra Holocaustului de la Paris, luna trecută.

Documentul "recunoaște un evreu" enumeră "nume, caracteristici antropologice, expresii, apariții, trăsături caracteristice, metode de operare" și chiar presupuse "activități de dezinformare" care ar putea defini o persoană evreiască. 

Ziarul a fost publicat miercuri, în cadrul pachetului săptămânal de publicații trimise parlamentarilor de acolo, în Camera Inferioară a parlamentului polonez - Sejm, scrie newsweek.com.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close