Antena 3 CNN Externe Unul dintre cei mai renumiți clarvăzători ai lumii, previziuni pentru anul 2019. „Îmbrăcată în negru, o armată vine dinspre est, dar totul se produce foarte rapid”

Unul dintre cei mai renumiți clarvăzători ai lumii, previziuni pentru anul 2019. „Îmbrăcată în negru, o armată vine dinspre est, dar totul se produce foarte rapid”

Unul dintre cei mai renumiți clarvăzători ai lumii, previziuni pentru anul 2019. „Îmbrăcată în negru, o armată vine dinspre est, dar totul se produce foarte rapid”
Sursa foto: Foto: Captură video/youtube.com
12 Noi 2018   •   17:21

Unul dintre cei mai renumiți clarvăzători ai lumii, Alois Irlmaier, devenit celebru pentru că în timpul celui de-al Doilea Război Mondial a prezis cu exactitate locurile care urmau a fi bombardate în Germania și localiza persoanele dispărute, a făcut o previziune incredibilă și pentru anul 2019.

Potrivit acestuia, cifrele au indicat ca dată pentru izbucnirea celui de-al Treilea Război Mondial anul 2019: „După asasinarea celui de-al treilea (?) războiul va începe peste noapte. Văd foarte clar trei numere, doi optari și o nouă. Dar eu nu pot spune ce înseamnă și nu pot estima o perioadă de timp. Războiul va veni de la răsărit. El vine foarte rapid.

Văd oameni care stau în carciumi şi joacă cărţi, când soldații străini vor intra prin ferestre şi prin uşi. Îmbrăcată în negru, o armată vine dinspre est, dar totul se produce foarte rapid. Văd un trei, dar eu nu știu dacă asta înseamnă trei zile sau trei săptămâni.”

Se pare că țara care va fi luată prin surprindere în timpul războiului va fi Germania, dar clarvăzătorul spune că războiul va lovi și România: Imediat, răzbunarea vine peste apă de mare. Dragonul galben invadează în Alaska și Canada, în același timp. Dar el nu vine de departe. Si apoi ploua praf galben într-o linie. După ce orașul de aur este distrus, va ploua praf galben”, potrivit secretele.com.

 

×
Subiecte în articol: previziuni
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close