Antena 3 CNN Externe Unul dintre premiile celei mai bogate loterii din lume i-a revenit unui român. Vezi cât a câştigat

Unul dintre premiile celei mai bogate loterii din lume i-a revenit unui român. Vezi cât a câştigat

Unul dintre premiile celei mai bogate loterii din lume i-a revenit unui român. Vezi cât a câştigat
Sursa foto: Foto: AFP / Mediafax
de S.T.    |    22 Dec 2012   •   13:05

Milioane de oameni vor urmări, cu sufletul la gură,  tragerea loteriei spaniole de Crăciun, cunoscute sub numele de "El Gordo" - "Grăsunul".

Prin valoarea totală a premiilor, de 2,5 miliarde de euro, loteria este cea mai bogată din lume. Alături de spanioli, numeroşi imigranţi români îşi pun şi ei speranţa într-un loz câştigător care să-i scape de criză.

UPDATE 12:00- Unul dintre premiile celei mai bogate loterii din lume i-a revenit unui român. A câştigat 400.000 de euro, suma maximă ce poate fi obţinută cu un singur bilet jucat. Nu se ştie încă cine este norocosul, dar e posibil să nu fie singurul român care s-a îmbogăţit azi.

Multe dintre biletele cu seria câştigătoare au fost vândute în Alcala de Henares, oraş unde trăieşte una dintre cele mai importante comunităţi de români din Spania.

Madrilenii au format cozi uriaşe la centrele loto, pentru a-şi cumpăra bilete la loteria El Gordo. Premiul cel mare este de patru milioane de euro, dar nici biletele nu sunt prea ieftine.

Pe lângă marele premiu, anul trecut s-au acordat peste un milion de câştiguri mai mici. Tragerea va avea loc în sala Teatrului Regal şi va fi transmisă în direct la televiziune.

Citeşte şi:

O familie de români din Spania a câştigat patru milioane de euro la Loteria de Crăciun



×
Subiecte în articol: loterie premiu loto
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close