Antena 3 CNN Externe Urmărire de aproape o oră în Marea Britanie: Zeci de poliţişti au încercat să prindă un şofer

Urmărire de aproape o oră în Marea Britanie: Zeci de poliţişti au încercat să prindă un şofer

Urmărire de aproape o oră în Marea Britanie: Zeci de poliţişti au încercat să prindă un şofer
Sursa foto: Foto: VideoNews
19 Aug 2011   •   21:44

Un şofer din Marea Britanie nu a oprit la semnalele poliţiştilor! Aparent o ştire banală. De-aici însă, aproape că s-a declanşat iadul pe o autostradă din Regatul Unit. Maşina fugarului a fost urmărită 40 de minute şi şoferul a făcut totul ca să scape. A lovit alte maşini, a mers pe contrasens şi a apăsat pedala de acceleraţie pînă ce acul vitezometrului a sărit de două sute de kilometri la oră.

Şoferul nervos are 28 de ani! A mobilizat zeci de poliţişti pe urmele sale. Imaginile aventurii din trafic sunt suprinse din elicopter. La un moment dat, şoferul pare încolţit. E blocat din faţă şi din spate.

Găseşte repede soluţia. Foloseşte marşarierul, împinge o altă maşină, evită milimetric un tir şi îşi continuă goana pe contrasens.

Face asta pe banda de urgenţă a unei autostrăzi pe care se circulă cu viteză foarte mare. Şi fugarul apasă pedala la maximum.

Câţiva şoferi care au aflat de urmărire încearcă să-l blocheze pe fugar.

Şoferul nu cedează. Evită şi acest blocaj. De pe autostradă, urmărirea se mută într-o localitate şi apoi revin pe drumul de mare viteză. După 40 de minute, fugarul a fost încătuşat şi liniştit cu un pistol cu electroşocuri.

Scenele au fost suprinse în luna martie. Au fost făcute publice astăzi, când şoferul a început să-şi ispăşească pedeapsa de 18 luni de închisoare.

 


×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close