Antena 3 CNN Externe Un urs din California a intrat într-o casă și a mâncat toate aripioarele de la KFC pe care le-a găsit

Un urs din California a intrat într-o casă și a mâncat toate aripioarele de la KFC pe care le-a găsit

Aripioarele de la KFC s-au dovedit irezistibile pentru un urs din California, care a pătruns într-o casă atras de mirosul de prăjeală. În urma lui, nu au mai rămas decât ambalajele.

Un urs din California a intrat într-o casă și a mâncat toate aripioarele de la KFC pe care le-a găsit
Sursa foto: Captura video
de Alexandra Ionescu    |    02 Noi 2021   •   14:02

Un bărbat a descoperit un intrus sălbatic în casa lui din Sierra Madre, sudul Californiei, care se auto-invitase la cină.

John Holden a spus că atunci când s-a întors acasă, a fost surprins să-și găsească ușa de la intrare larg deschisă și a observat un urs pe blatul din bucătărie, care scotea tacticos aripioare dintr-o găleată de Kentucky Fried Chicken.

Un alt urs aștepta afară și mai era cel puțin încă unul în casă (probabil căuta ceva de băut, să meargă cu cina copioasă). În cele din urmă, a reușit să-i gonească scoțând zgomote puternice.

A spus că este prima dată când un urs a intrat în casa lui.

„Am avut multe alte întâlniri cu ei. De fapt,au dat peste mine de câteva ori în curtea din spate, dar cu siguranță niciodată n-au intrat în casă așa. Asta e diferit, și cu siguranță au făcut mare mizerie”, a adăugat Holden.

Holden a spus că el crede că mirosul KFC a fost prea tentant pentru ca urșii să reziste, adăugând că chiar au îndrăznit să mai stea în curte după ce i-au furat mâncarea.

×
Subiecte în articol: SUA california urs kfc aripioare
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close