Antena 3 CNN Externe Motivul pentru care o familie a fost refuzată la îmbarcarea în avion, chiar de Anul Nou: "A fost pur și simplu îngrozitor"

Motivul pentru care o familie a fost refuzată la îmbarcarea în avion, chiar de Anul Nou: "A fost pur și simplu îngrozitor"

Clipe de coșmar pentru o familie chiar în noaptea dintre ani. Pregătiți să meargă în vacanță de Revelion, membrii unei familii au aflat chiar la îmbarcare că zborul lor a fost anulat dintr-un anumit motiv.

Motivul pentru care o familie a fost refuzată la îmbarcarea în avion, chiar de Anul Nou: "A fost pur și simplu îngrozitor"
Sursa foto: Getty images I Zhanna Danilova
de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Ian 2024   •   19:12

Jake Burton, în vârstă de 19 ani, urma să plece cu părinții săi cu primul său zbor către Benidorm, de Revelion. Vacanța de 1.000 de lire plătită de o familie britanică a fost irosită din cauza unei mici rupturi pe o pagină de pașaport. Reprezentanți ai companiei Ryanair l-au întors din drum pe băiat chiar înainte să intre pe pistă, iar familia nu l-a abandonat, așa că nimeni nu a mai plecat în vacanța din Spania.

Rachael și Chris Burton spun că o ruptură de un centimetru din pașaportul adolescentului a fost cea care a dus la respingerea acestuia. Ei spun că ruptura se află pe partea opusă a paginii cu datele de identitate și fotografia principală - deci nu lipsea nicio pagină.

"Am trecut prin toate verificările, dar chiar la final, Ryanair ne-a refuzat. A fost absolut sfâșietor. Ar fi fost un lucru dacă ar fi fost refuzat de la început, dar să ajungi la poartă, cu gândul la vacanță și este pur și simplu îngrozitor.

Citește și: Doi copii de șase ani din Sibiu au ajuns la spital după ce s-au jucat cu petarde în noaptea de Anul Nou 

Ce a fost mai rău, că femeia aceea nici măcar nu l-a privit în ochi când ne-a spus nu. A trebuit să fim conduși înapoi prin aeroport, chiar și pe pistă, pentru a pleca. A fost pur și simplu îngrozitor", a declarat mama băiatului, conform The Sun.

×
Subiecte în articol: zbor anulat vacanta anulata pasaport
Parteneri
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă!
x close