Antena 3 CNN Externe Vicepreşedintele SUA: Am moştenit o adevărată încurcătură

Vicepreşedintele SUA: Am moştenit o adevărată încurcătură

Vicepreşedintele SUA: Am moştenit o adevărată încurcătură
Sursa foto: joe biden
26 Ian 2009   •   02:27

Vicepreşedintele SUA Joe Biden a declarat că administraţia Obama a dat drumul la studiul planului de stimulare a economiei, apreciind că scopul este să ?aducă banii la uşă cât mai repede posibil? pentru a grăbi creşterea ofertelor de muncă.
Totuşi, Biden a precizat că nu doreşte să îi păcălească pe americani în legătură cu duritatea peisajului economic: ?sincer, este mai rău de cât se aştepta cineva şi devine mai rău în fiecare zi?, declara oficialul, citat de CBS. ?Nu au existat veşti bune şi nu se văd veşti bune nici la orizont. Singura veste bună este că preşedintele a acţionat repede: a realizat un pachet de stimulare economică în care credem şi în care cred şi alţii din afară- vom crea 3-4 milioane de noi locuri de muncă şi un nou cadru în care se să dezvolte economia, o nouă fundaţie. Aşa că am demarat proiectul, dar va fi mai rău înainte de a fi mai bine?.
Biden a dat asigurări că actul ce va fi aprobat de Senat va include elemente capabile să îi satisfacă atât pe democraţi, cât şi pe republicani.
Pe de altă parte referindu-se la închiderea închisorii Guantanamo în termen de un an, vicepreşedintele SUA a dat asigurări americanilor că deţinuţii nu vor fi eliberaţi în SUA, ci vor fi judecaţi de tribunale civile sau militare din America, sau trimişi înapoi în ţările lor.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Joe Biden plan de redresare
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close