Antena 3 CNN Externe Vicepreşedintele SUA face lobby pentru ca fiul să candideze la Senat

Vicepreşedintele SUA face lobby pentru ca fiul să candideze la Senat

Vicepreşedintele SUA face lobby pentru ca fiul să candideze la Senat
Sursa foto: biden beau
25 Ian 2010   •   08:05

Un editorialist din Delaware a scris duminică că vicepreşedintele Joe Biden i-a cerut să îl convingă pe fiul său să candideze pentru postul de senator al acestui stat.
Harry F. Themal, care scrie editoriale pentru Wilmington News Journal de 20 de ani, a scris în articolul de duminică că s-a întâlnit cu vicepreşedintele american la Washington, unde cei doi au discutat mai multe chestiuni politice.

Themal notează că sa primit " o cerere surpriză" din partea lui Biden, care i-a cerut să îl convingă pe Beau Biden să candideze pentru un post pe care, aparent, nu şi-l doreşte.
"Dacă te întâlneşti cu Beau, vorbeşte cu el să candideze; te respectă ," i-a spus Biden editorialistului .

Themal scrie că i-a spus oficialului american că nu crede că Beau Biden doreşte să candideze pentru postul de senator SUA ocupat acum de Ted Kaufman, fostul şef de staff al lui Joe Biden.

"Nici eu nu cred că vrea să candideze," a recunoscut Biden, care a menţionat lui Themal că ar face campanie pentru fiul său dacă s-ar întâmpla acest lucru.
Beau Biden este procurorul general al statului şi căpitan în Garda Naţională a Armatei în Delaware. El a fost în Irak în 2008 şi a revenit în septembrie 2009.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Joe Biden Senatul american
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close