Antena 3 CNN Externe Victimele lui Joseph Fritzl, în pragul sărăciei, vor primi banii pentru singurul interviu acordat de tatăl lor presei

Victimele lui Joseph Fritzl, în pragul sărăciei, vor primi banii pentru singurul interviu acordat de tatăl lor presei

Victimele lui Joseph Fritzl, în pragul sărăciei, vor primi banii pentru singurul interviu acordat de tatăl lor presei
Sursa foto: fritzl
08 Mar 2009   •   16:28

Victimele austriacului care şi-a violat şi sechestrat fiica timp de peste 20 de ani vor beneficia de pe urma singurului interviu pe care acesta îl va acorda presei austriece. Femeia şi copii săi sunt în pragul sărăciei, după ce averea lui Fritzl a fost confiscată, anunţă publicaţia Austrian Times.

Potrivit aceleiaşi publicaţii, jurnaliştii nu plătesc de obicei pentru a intervieva criminali, însă de data aceasta se va face o excepţie, banii strânşi astfel urmând să fie donaţi lui Elizabeth Fritzl şi celor şase copii ai ei.

Josef Fritzl va pleda vinovat pentru majoritatea acuzaţiilor care îi sunt aduse. Bărbatul şi-a sechestrat fiica timp de 24 de ani şi a avut şapte copii cu ea. Avocatul bărbatului spune că acesta va recunoaşte faptele de sechestrare, viol, incest şi constrângere, la procesul care va începe în 16 martie.

Austriacul nu va recunoaşte, însă, acuzaţia de crimă. Potrivit procurorilor, el s-ar face vinovat şi de moartea unuia din copiii pe care i-a avut cu fiica sa. Bebeluşul a murit la câteva zile de la naştere. Fritzl ar fi ars apoi trupul bebeluşului într-un cuptor. Dacă este condamnat şi pentru crimă, bărbatul îşi va petrece tot restul vieţii în închisoare.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: victime incest violator
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close