Antena 3 Externe Victorie importantă pentru Angelina Jolie în divorțul cu Brad Pitt

Victorie importantă pentru Angelina Jolie în divorțul cu Brad Pitt

de Alexandru Negrici    |    24 Iul 2021   •   12:34
Victorie importantă pentru Angelina Jolie în divorțul cu Brad Pitt
Sursa foto: Getty

Angelina Jolie a obţinut o victorie în bătălia legală în procesul cu Brad Pitt.

Judecătorul John Ouderkirk pronunţase o hotărâre care a acordat lui Pitt custodia comună a copiilor, în luna mai a acestui an, scrie BBC. 

O instanţă din California a fost de acord vineri cu Angelina Jolie, care a cerut descalificarea judecătorului pe motiv că nu ar fi oferit informațiile necesare privind legăturile sale cu unul dintre avocaţii actorului.  

Conform instanţei, fapta reprezintă o „încălcare etică” şi poate pune la îndoială „capacitatea judecătorului de a fi imparţial”.

Victoria lui Jolie este că acum bătălia legală asupra celor cinci copii minori ai cuplului poate fi reluată în faţa unui judecător nou.  

Judecătorii privaţi sunt adesea angajaţi în SUA pentru a media dispute între vedetele în prag de divorț, din motive de confidenţialitate.  

Avocații Angelinei Jolie nu au comentat încă decizia. După decizia din mai, o sursă a declarat pentru AFP că Jolie credea că ei şi copiilor li se refuză „un proces echitabil”.  

Jolie a criticat decizia judecătorului Ouderkirk de a nu permite copiilor lor să depună mărturie.  În luna mai, John Ouderkirk, un judecător privat angajat să supravegheze cazul, a decis în favoarea lui Brad Pitt. 

Angelina Jolie nu a obiectat la custodia comună, susținând că există „alte motive de îngrijorare”.  

Brad Pitt şi Angelina Jolie au împreună 5 copii: Pax, 17 ani, Zahara, 16 ani, Shiloh, 14 ani şi gemenii Vivienne şi Knox cu vârsta de 12 ani.  

Actriţa a divorţat de Brad Pitt în 2016, menţionând faptul că între cei doi sunt „diferenţe ireconciliabile”, Brad Pitt fiind anchetat în trecut pentru posibile abuzuri asupra copiilor după ce şi-a pierdut cumpătul în faţa unora dintre ei.  

Într-un interviu pentru Vogue, Angelina Jolie a spus că l-a părăsit pe Brad Pitt pentru bunăstarea familiei sale.  

„A fost decizia corectă. Mă focusez pe sănătatea psihică a copiilor”, a continuat actriţa.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close