Antena 3 CNN Externe Dovada că Vladimir Putin ar avea mai multe dubluri - detaliul tulburător care l-ar fi dat de gol recent

Dovada că Vladimir Putin ar avea mai multe dubluri - detaliul tulburător care l-ar fi dat de gol recent

Vladimir Putin ar putea folosi mai multe dubluri în aparițiile publice, afirmă șeful serviciilor secrete militare ucrainene.

Dovada că Vladimir Putin ar avea mai multe dubluri - detaliul tulburător care l-ar fi dat de gol recent
Sursa foto: Getty Images
de Gabriel Dano    |    05 Aug 2022   •   22:59

Potrivit generalului-maior Kirilo Budanov, înălțimea și chiar urechile șefului de la Moscova s-au schimbat în timpul aparițiilor sale publice recente. Un detaliu tulburător este dezvăluit chiar de Budanov: „Imaginea urechilor este diferită. Este ca o amprentă. Imaginea urechii fiecărei persoane este unică”, a explicat acesta într-o apariție pe canalul „Groshi”.

Kirilo Budanov afirmă că liderul de la Kremlin este grav bolnav și tocmai de asta își folosește dublurile pentru a evita aparițiile publice, potrivit publicației de știri ucrainene TSN. În ultima vreme, speculațiile pe tema sănătății lui Vladimir Putin s-au înmulțit.

Șeful serviciilor secrete militare ucrainene afirmă că presupusele dubluri „au obiceiuri diferite, maniere diferite, mersuri diferite, uneori chiar înălțimi diferite dacă te uiți cu atenție la ele”. Una dintre situațiile în care Vladimir Putin a fost înlocuit de o dublură a fost cu ocazia sosirii liderului de la Kremlin la summitul de la Teheran de luna trecută.

Putin își mai face un palat la Marea Neagră. Construcția este amplasată într-o zonă controlată de separatiști pro-ruși

Prins cu problemele generate de războiul pe care l-a declanșat în Ucraina, președintele rus Vladimir Putin își găsește timp să îşi mai ridice un palat.

Viitoarea construcție este localizată pe o plajă la Marea Neagră aflată în Georgia, în autoproclamata republică Abhazia.

Este locul în care inclusiv liderul sovietic Stalin venea să își petreacă vacanțele. 

Informația privind noul palat al liderului de la Kremlin este confirmată chiar de liderul autoproclamatei republici Abhazia.

Acesta spune că însuși Vladimir Putin i-a ordonat să îi pună la dispoziție un teren aflat lângă stațiunea Pitsunda.

Kremlinul ar fi semnat deja, în secret, un contract de închiriere pe 49 de ani a zonei.

Noul palat al lui Putin în Georgia stârnește proteste pe plan local

La dispoziția președintelui rus s-ar afla, astfel, 186 de hectare de pământ, 115 hectare de apă și o tabără militară din apropiere, aflată sub controlul Serviciului Federal de Protecție.

În zona respectivă se află o vilă ridicată pe vremea lui Iosif Stalin și folosită de-a lungul anilor de mai mulți lideri sovietici.

Decizia de a-i asigura lui Vladimir Putin un loc de odihnă în Abhazia stârnit nemulțumirea localnicilor, care au ieșit în stradă ca să ceară blocarea înțelegerii.

În vârstă de 69 de ani, liderul rus efectuat cel puțin două vizite în regiunea separatistă din Georgia, una în 2013, iar alta în 2017.

Putin mai are un palat imens, în valoare de un miliard de dolari. Potrivit dezvăluirilor făcute de opozantul Aleksei Navalnîi, palatul se află pe un domeniu de 7.000 de hectare, pe coasta rusă a Mării Negre.

×
Subiecte în articol: Vladimir Putin
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close