Antena 3 CNN Externe Vladimir Putin și-ar fi trucat prezența la o întâlnire oficială. Filmarea fabricată, dată de gol de un detaliu în aparență minor

Vladimir Putin și-ar fi trucat prezența la o întâlnire oficială. Filmarea fabricată, dată de gol de un detaliu în aparență minor

Vladimir Putin ar fi trucat o întreagă întâlnire oficială, au constatat experții în domeniu, după ce au analizat imaginile de la respectivul eveniment.

Vladimir Putin și-ar fi trucat prezența la o întâlnire oficială. Filmarea fabricată, dată de gol de un detaliu în aparență minor
de Gabriel Dano    |    07 Mar 2022   •   19:21

Președintele rus apare la o ședință cu angajații companiei aviatice Aeroflot, însă realitatea este cu totul alta. După apariția informației potrivit căreia Vladimir Putin s-ar afla într-un buncăr în Siberia, o întâlnire oficială trucată a liderului de la Kremlin a fost deconspirată de experții contactați de site-ul Obozrevatel.com.

Deși liderul de la Kremlin vrea să dea impresia că este alături de poporul său și nu este un fugar, așa cum este acuzat de adversarii săi, specialiștii au descoperit un detalui care l-a dat de gol. Sâmbătă, Vladimir Putin ar fi avut o întâlnire, la aceeași masă, cu un grup de angajați ai companiei Aeroflot, cărora le-a spus că „denazificarea” Ucrainei „decurge conform planului”. Era momentul special gândit ca  președintele Rusiei să arate că este absolut calm și că războiul nu este singura sa preocupare.

Totuși, planul lui Vladimir Putin a vut o scăpare, iar experții care au analizat imaginile cu mare atenție au tras concluzia că, de fapt, întâlnirea liderului de la Kremlin cu angajații Aeroflot nu a existat.

„Cu încetinitorul, puteți vedea că mâna șefului Kremlinului trece la un moment dat prin microfon. Acest lucru poate indica faptul că videoclipul în care Putin se presupune că stă la aceeași masă cu angajații Aeroflot este de fapt editat. Este foarte posibil, dar, în acest caz, complicii invadatorului ar trebui să folosească metode complexe de filmare. (...)

Deci, șeful Federației Ruse nu a putut participa fizic la întâlnire. Ar putea fi filmat cu mai multe camere simultan, din mai multe unghiuri, chiar în buncăr. Pentru a combina diferite videoclipuri într-unul singur, ar fi necesar să se ajusteze în mod ideal coincidența în ceea ce privește unghiul și dimensiunea, să se facă același echilibru de culori și să se aleagă iluminarea potrivită. Astfel de manipulări pot fi efectuate și online”, dezvăluie Obozrevatel.com.

Subiectul a fost comentat și analizat și de Mihai Gâdea și invitații săi în ediția de duminică a emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3:

Vladimir Putin, zâmbitor la întâlnirea cu stewardesele companiei Aeroflot, în timp ce lansa o nouă amenințare

Vladimir Putin s-a întâlnit cu personalul companiei aeriene de stat Aeroflot și a stat la o masă cu aproximativ 20 de femei, zâmbitor, în timp ce vorbea despre război și lansa o nouă amenințare.

Vladimir Putin s-a întâlnit astăzi cu personalul companiei aeriene de stat Aeroflot.

A stat la masă, zâmbitor, alături de aproximativ 20 de femei, stwardese, și a vorbit despre războiul din Ucraina.

Imaginea de ansamblu a acestei întâlniri a fost complet diferită de o fotografie recentă în care acesta ținea o întâlnire pe o masă lungă, la câțiva metri distanță de cei mai apropiați comandanți militari ai săi.

Ambientul era unul extrem de liniștitor, calm, plin de flori, iar în fața fiecărei persoane de la masă se afla o cană cu ceai, ceea ce însemna clar că Putin este deschis să discute.

În acest cadru, Vladimir Putin a lansat și o nouă amenințare. Acesta a avertizat împotriva instituirii unei zone de interdicție aeriană deasupra Ucrainei.

"Orice mișcare în această direcție va fi considerată de noi drept o participare a țării respective la conflictul armat", a spus Putin.

×
Subiecte în articol: Vladimir Putin
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România
x close