Antena 3 CNN Externe Vladimir Putin e ”grav bolnav”, arată ca un hamster

Vladimir Putin e ”grav bolnav”, arată ca un hamster

John Sweeney, un cunoscut ziarist britanic de investigații, a scris în noua sa carte că Vladimir Putin arată a fi ”grav bolnav”, cu obrajii umflați ca un hamster.

Vladimir Putin e ”grav bolnav”, arată ca un hamster
Sursa foto: Sputnik / Aleksey Nikolskyi
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Iul 2022   •   11:57

În cartea ”Killer in the Kremlin” (Ucigașul de la Kremlin) care va fi lansată pe 21 iulie, Sweeney descrie schimbările și aspectul lui Putin. El susține că modificările aspectului fizic ar fi început cu ani în urmă, în urma unor tratamente pentru a-și vindeca afecțiunile spatelui suferite după o cădere de pe cal.

Conform lui Sweeney, excesul de steroizi i-ar fi putut cauza o mulțime de probleme, ca afecțiuni majore ale organelor și tumori. 

În aprilie, o investigație de la Proekt Media a pretins că Putin a fost însoțit de doctori, inclusiv un chirurg oncolog pentru tiroidă, în deplasările efectuate între 2016 și 2019.

Raportul a mai afirmat că Putin ar fi suferit o operație cu mai mulți ani înainte, dar nu a spus direct că a fost diagnosticat cu cancer sau altă boală.

”Nu este un om care se simte bine. Și asta provoacă o întrebare. Vladimir Putin, știind că nu mai are mult de trăit, ne-ar omorî pe toți?” a scris Sweeney.

Amintindu-și de vremea în care s-a întâlnit personal cu Putin pe când lucra pentru BBC în 2014, Sweeney spune că liderul părea atunci ”distins, suplu” și vorbea ”calm” cu el. Dar în timp ce în anii recenți Putin ”arăta ca un jder sau o reptilă, cu o figură îngustă, zvelt”, Putin din 2022 ”arată ca un hamster, cu obraji umflați, nesănătos”.

×
Subiecte în articol: Vladimir Putin bolnav
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close