Antena 3 CNN Externe Vladimir Putin laudă ”operațiunea militară specială” în care sunt omorâți copii. Ce a spus după ce Biden l-a avertizat să nu atace NATO

Vladimir Putin laudă ”operațiunea militară specială” în care sunt omorâți copii. Ce a spus după ce Biden l-a avertizat să nu atace NATO

Vladimir Putin a făcut prima declarație după ce omologul său, Joe Biden, l-a avertizat să nu atace țările NATO. Liderul de la Kremlin a lăudat ”operațiunea militară specială” în care sunt omorâți copii.

Vladimir Putin laudă ”operațiunea militară specială” în care sunt omorâți copii. Ce a spus după ce Biden l-a avertizat să nu atace NATO
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    27 Mar 2022   •   15:07

”Vreau să mă adresez în mod special membrilor Gărzii Naționale implicați în operațiunea militară specială din Donbas și Ucraina.

Tovarăși, într-adevăr, condițiile de luptă implică riscuri din ce în ce mai mari. Sunt conștient de modul în care vă comportați în această situație: cu mult curaj și profesionalism, cu pricepere și fără frică, rezolvați cele mai complicate sarcini în mod competent și precis, în timp ce demonstrați eroism personal.

Întreaga noastră țară vastă este foarte mândră de fiecare dintre voi. Vreau să vă mulțumesc pentru anduranța și serviciul impecabil adus Rusiei, pentru loialitatea față de pământul strămoșesc, față de jurământul vostru de credință și datoria voastră.

Încă o dată, felicitările mele către soldați și comandanți, întregul personal și veteranii Gărzii Naționale cu ocazia sărbătorii profesiei voastre”, a spus Vladimir Putin în ultimul mesaj video.

×
Subiecte în articol: Vladimir Putin
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close