Antena 3 CNN Externe Vladimir Putin și-a mărit salariul. Câți bani încasează liderul de la Kremlin

Vladimir Putin și-a mărit salariul. Câți bani încasează liderul de la Kremlin

Sancțiunile care nu mai contenesc pentru Rusia și situația economică tot ma grea pentru țara sa l-a făcut pe liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, să se gândească la o mărire de salariu.

Vladimir Putin și-a mărit salariul. Câți bani încasează liderul de la Kremlin
Sursa foto: hepta
de Gabriel Dano    |    24 Sep 2022   •   09:10

Așa că Vladimir Putin și-a mărit salariul cu un procent de 4% ca să se pună la adăpost dacă va urma criză economică. Și nu doar de el a avut grijă, ci și de alți oficiali ruși care au primit o majorare salarială, potrivit Kommersant.

Documentul justificativ arată o creștere de 4% pentru Vladimir Putin, premierul Mihail Mișușin, procurorul general Igor Krasnov, șeful Comitetului de Investigații al Rusiei, Alexandr Bastrikin,  ministrul de externe Serghei Lavrov, precum și pentru alți oficiali de rang înalt. Salariile acestora vor fi majorate începând de la 1 octombrie, scrie Cancan.

Ce scrie în declarațiile de avere ale lui Vladimir Putin

Deși presa a relatat de nenumărate ori, în ultimii ani, că liderul de la Kremlin are o avere uriașă, declarațiile sale de avere nu reflectă acest fapt.  Potrivit documentelor, în 2021, Vladimir Putin avea un venit anual de 10,2 milioane de ruble, aproximativ 112.000 de euro.

În 2012, însă, Vladimir avea o avere de  5.790.823 de ruble, potrivit declarațiilor de avere de la vremea respectivă.

×
Subiecte în articol: Vladimir Putin
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close