Antena 3 CNN Externe Vladimir Putin și mai mulți oficiali ruși au ațipit în timpul unei întâlniri

Vladimir Putin și mai mulți oficiali ruși au ațipit în timpul unei întâlniri

Vladimir Putin și mai mulți oficiali ruși ar fi adormit în timpul unei intâlniri.Întâmplea vine în contextul în care, potrivit unor informații, liderul de la Kremlin s-ar fi plâns medicilor că este obosit.

Vladimir Putin și mai mulți oficiali ruși au ațipit în timpul unei întâlniri
Sursa foto: captura video
de Gabriel Dano    |    07 Sep 2022   •   17:56

Vladimir Putin, în vârstă de 69 de ani, a fost filmat cum ar fi ațipit în timpul unei reuniuni a consiliului de stat despre dezvoltarea turismului rusesc. De altfel, potrivit presei, liderul de la Kremlin s-ar fi plâns medicilor „de oboseală și dificultăți de respirație” în călătoria sa spre estul țării, unde a participat la exercițiile militare  Vostok.

În imaginile surprinse în cadrul reuniunii consiliului de stat, Vladimir Putin și oficialii ruși îi arată pe aceștia cum se chinuie să-și țină ochii deschiși în timp ce ascultă discursurile.

Potrivit DailyMail, aceste imagini ridică noi îndoieli cu privire la starea de sănătate a lui Putin.

„În ciuda consumului de medicamente, nu a existat o îmbunătățire clară. La sosirea în Kamchatka, Putin s-a plâns medicilor de oboseală și dificultăți de respirație. Dar președintele a decis totuși să participe la activități pre-planificate", a anunțat canalul Telegram General SVR.

×
Subiecte în articol: Vladimir Putin
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close