Antena 3 CNN Externe Motivul pentru care Vladimir Putin le cere soldaților ruși din Ucraina să bea ceai de salcie

Motivul pentru care Vladimir Putin le cere soldaților ruși din Ucraina să bea ceai de salcie

Vladimir Putin a făcut o nouă declarație surprinzătoare. Mai exact, liderul de la Kremlin, care creat o mulțime de controverse de la începutul invaziei ruse în Ucraina, îi îndeamnă pe soldații ruși să bea ceai de salcie.

Motivul pentru care Vladimir Putin le cere soldaților ruși din Ucraina să bea ceai de salcie
Sursa foto: hepta
de Gabriel Dano    |    27 Iul 2022   •   21:05

Din cauza conflictului armat care a început în februarie, peste 100 de companii internaționale importante au ales să se retragă de pe teritoriul Rusiei. Printre acestea se află și o celebră companie care oferă spre vânzare o băutură carbogazoasă.

Puse în fața exodului cu implicații majore în economie, autoritățile ruse au găsit „soluții” pentru a umple golul lăsat de companiile străine. De exemplu, după ce lanțul de fast-food McDonald’s s-a retras de pe piața rusească, a apărut „Unchiul Vanya”. Identitatea celebrului brand a fost copiată aproape în totalitate de noul lanț de fast-food deschis în Rusia.

Rușii au găsit un înlocuitor și pentru Instagram, după ce aplicația a fost interzisă și nu a mai putut fi accesată în Rusia. A intrat astfel "în scenă" aplicația „Rossgram”, potrivit Hotnews.

Pe de altă parte, Vladimir Putin a dat ordin și pentru înlocuirea Coca-Cola, după ce celebra companie și-a retras produsele de pe piața rusească. Liderul rus i-a îndemnat atât pe cetățeni, cât și le soldații ruși să bea în schimb ceai de salcie.

Potrivit declarațiilor apărute în presă, Putin susține că ceaiul de salcie „este cu siguranță mai sănătos”, pentru că nu conține „chimicale” și va da indicații ministrului Agriculturii Dmitri Patrușev cu privire la dezvoltarea producției de ceai de salcie.

×
Subiecte în articol: Vladimir Putin
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close