Antena 3 CNN Externe Vladimir Putin, suspendat din funcția de președinte de onoare al Federației Internaționale de Judo

Vladimir Putin, suspendat din funcția de președinte de onoare al Federației Internaționale de Judo

Federația Internațională de Judo l-a suspendat pe Vladimir Putin din funcția de președinte de onoare și ambasador. Președintele rus are centura neagră la judo.

Vladimir Putin, suspendat din funcția de președinte de onoare al Federației Internaționale de Judo
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    27 Feb 2022   •   12:21

Decizia face parte dintr-o serie de sancțiuni sportive pentru Rusia anunțate în ultimele zile, în contextul invaziei din Ucraina, anunță BBC.

De asemenea, Marele Premiu de Formula 1 al Rusiei, care urma să aibă loc la Soci în septembrie, a fost anulat.

Iar la începutul săptămânii s-a anunțat că finala Ligii Campionilor din 2022 se va juca la Paris și nu la Sankt Petersburg.

Vladimir Putin, mesaj de felicitare pentru armata rusă: "Aţi dovedit că sunteţi gata să acţionaţi"

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a transmis duminică dimineață un mesaj de felicitare armatei rusei în ciuda faptului că presa internațională scrie despre eforturile acesteia de a intra în Kiev, și despre pierderile suferite. Kievul a rezistat eroic pentru a treia noapte la rând atacurilor rusești.

Mesajul lui Putin, publicat de RT:

„Ați dovedit în mod repetat în practică că sunteți gata să acționați cât mai eficient, clar și competent în orice condiții dificile, să rezolvați cele mai dificile și responsabile sarcini și să vă îndepliniți întotdeauna cu onoare datoria militară de a vă proteja țara natală și cetățenii noștri, pentru a asigura interesele naționale ale Rusiei.

Tradițiile eroice ale forțelor speciale au fost înscrise în istoria de secole a armatei noastre, în timpul Marelui Război Patriotic și au continuat, întărite în Afganistan, în multe puncte fierbinți, în timpul lichidării bandelor teroriste din Caucazul de Nord și Siria.

Vreau să mulțumesc comandamentului, personalului forțelor de operațiuni speciale, veteranilor unităților pentru loialitatea față de jurământ, pentru serviciul impecabil în numele poporului Rusiei și al marii noastre Patrie.

Mulțumire specială celor care în aceste zile își îndeplinesc eroic datoria militară în cadrul unei operațiuni speciale de asistență republicilor populare din Donbass”.

×
Subiecte în articol: Vladimir Putin Război Ucraina
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close