Antena 3 CNN Externe "Voi sunteţi viitorul acestei naţiuni". Mesajul liderului preaiubit a făcut ca mii de copii să izbucnească în plâns

"Voi sunteţi viitorul acestei naţiuni". Mesajul liderului preaiubit a făcut ca mii de copii să izbucnească în plâns

"Voi sunteţi viitorul acestei naţiuni". Mesajul liderului preaiubit a făcut ca mii de copii să izbucnească în plâns
Sursa foto: Foto: CNN
de O.P.    |    07 Iun 2012   •   13:30

Dacă la dispariţia prematură a tatălui său întreaga natură şi-a adus un omagiu, nici urmaşul la conducerea ţării nu vrea să se lase mai prejos.
Kim Jong-un s-a adresat pentru a doua oară poporului, de la numirea sa în funcţia de lider, depăşindu-l deja pe tatăl său, Kim Jong-il, care a susţinut un singur discurs în faţa supuşilor în întreaga sa perioadă la conducerea ţării, informează CNN.

Kim Jong-un a vorbit, miercuri, în faţa a mii de copii, adunaţi cu ocazia aniversării Uniunii Copiilor din Coreea. 20.000 de copii au fost transportaţi la Pyongyang din întreaga ţară cu această ocazie.

În imaginile difuzate de televiziunea naţională se pot vedea copii plângând de emoţie în timpul discursului preşedintelui.

"Viitorul Coreei aparţine copiilor şi depinde de voi. Coreea de care sunteţi răspunzători va fi o ţară plină de râsete şi veselie şi cea mai puternică ţară din lume", le-a spus liderul nord-coreean copiilor.

Kim Jong-un a mai spus că ţara deţine cea mai nouă tehnologie a rachetelor, iar copiii trebuie să obţină note bune pentru a putea contribui la binele ţării.

Cel de-al doilea discurs al lui Kim Jong-un arată coreenilor şi lumii întregi că acesta are o personalitate diferită faţă de cea a tatălui său, dar se pare că urmează paşii tatălui său în ceea ce priveşte politica.




×
Subiecte în articol: Kim Jong Un Coreea de Nord
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close