Antena 3 CNN Externe Voiau să se căsătorească vara asta, dar ceva tragic i-a despărţit pentru totdeauna. Mesajul TULBURĂTOR, care a PREVESTIT totul, postat cu o oră înainte

Voiau să se căsătorească vara asta, dar ceva tragic i-a despărţit pentru totdeauna. Mesajul TULBURĂTOR, care a PREVESTIT totul, postat cu o oră înainte

Voiau să se căsătorească vara asta, dar ceva tragic i-a despărţit pentru totdeauna. Mesajul TULBURĂTOR, care a PREVESTIT totul, postat cu o oră înainte
de O.P.    |    14 Iun 2013   •   07:18

Ea avea 22 de ani şi a simţit că şi-a găsit jumătatea atunci când l-a întâlnit. El era pasionat de motociclete şi visa să participe la concursuri profesioniste.

De la o întrecere pe două roţi veneau şi în ziua de duminică, în momentul în care s-a întâmplat tragedia. Cei doi îndrăgostiţi din Slutsk, Rusia s-au despărţit pentru totdeauna din cauza unui accident în care au pierit amândoi.

Tânăra, deşi nu avea carnet de conducere, s-a urcat la volanul maşinii pentru a ajunge acasă, iar iubitul ei a mers în spatele ei, pe motocicletă. Lipsa de experienţă la volan şi-a spus cuvântul, iar femeia a pierdut controlul maşinii şi s-a izbit cu viteză de un copac.

Iubitul ei, care se afla în spate, nu a mai putut să frâneze şi a intrat din plin în ea. El a murit pe loc, iar ea a decedat în drum spre spital.

Cu doar o oră înainte de teribilul accident, tânăra postase pe contul ei de Vkontakte următorul mesaj: "Într-o zi te vei afla, în mod accidental, la momentul şi în locul în care milioane de drumuri s-au contopit într-un punct. Acolo va fi sfârşitul".

×
Subiecte în articol: accident
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close