Antena 3 CNN Externe Zelenski afirmă că se află în SUA pentru a mulţumi poporului american

Zelenski afirmă că se află în SUA pentru a mulţumi poporului american

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a fost primit miercuri la Casa Albă de Joe Biden. "Mulţumesc, în primul rând", i-a spus Zelenski preşedintelui SUA. "Este o mare onoare să mă aflu aici", a declarat el.

Zelenski afirmă că se află în SUA pentru a mulţumi poporului american
Sursa foto: profimediaiamges.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Dec 2022   •   22:12

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a declarat miercuri seară că a mers în Statele Unite pentru a-i mulţumi pentru susţinere omologului său, Joseph Biden, şi poporului american, dar şi pentru a continua "cooperarea" şi a primi asistenţă în conflictul cu Rusia.

"Mă aflu astăzi la Washington pentru a mulţumi poporului american, preşedintelui şi Congresului pentru susţinerea atât de mult necesară.

Şi pentru a continua cooperarea pentru a aduce victoria noastră mai aproape", a declarat Volodimir Zelenski, citat de CNN.

Volodimir Zelenski a ajuns în SUA şi cere ajutorul lui Biden | Frig, foame şi bombardamente în Ucraina

"Voi purta o serie de negocieri pentru a consolida rezilienţa şi capabilităţile defensive ale Ucrainei. În mod special, vom discuta cooperarea bilaterală între Ucraina şi Statele Unite ale Americii.

Anul viitor, trebuie să readucem drapelul ucrainean şi libertatea pe întregul nostru teritoriu, pentru toţi cetăţenii noştri", a subliniat Zelenski.

×
Subiecte în articol: Volodimir Zelenski Joe Biden
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close