Antena 3 CNN Externe Un model spune că "i-a explodat capul" în timp ce era în avion. "Am auzit un zgomot puternic, apoi inima a început să îmi bată cu putere"

Un model spune că "i-a explodat capul" în timp ce era în avion. "Am auzit un zgomot puternic, apoi inima a început să îmi bată cu putere"

Weronika, un model de pe Only Fans, a trăit clipe de coşmar în timpul unui zbor. Tânăra spune că a simţit cum "i-a explodat capul" din cauza presiunii din avion.

Un model spune că "i-a explodat capul" în timp ce era în avion. "Am auzit un zgomot puternic, apoi inima a început să îmi bată cu putere"
Sursa foto: tiktok.com/@polish_99
de Georgiana Adam    |    24 Oct 2022   •   20:10

Weronika declară că a urcat în avion la scurt timp după ce a suferit o operaţie estetică de cantoplastie (operația pentru ochi de pisică) în Turcia, scrie New York Post.

"Eram în avion. Totul era liniștit. Ne-am pus să dormim pentru că am decolat la 2:00 dimineața, iar când m-am trezit durerea era insuportabilă", a povestit ea.

"M-am ridicat, m-am dus la baie și am auzit un zgomot puternic, apoi inima a început să îmi bată cu putere", a mai spus ea, adăugând că imediat după a început să simtă un lichid fierbinte picurându-i pe gât. "Evident că era sânge", a spus ea.

"I-a explodat capul" în timp ce se afla în avion, din cauza presiunii! "Când firele s-au rupt, tot lichidul a țâșnit"

Femeia nu a avut documente care să ateste faptul că medicul autorizează călătoria cu avionul şi personalul aeroportului a refuzat iniţial să o lase să se îmbarce. Weronika a fost verificată de un medic la fața locului şi a plătit 100 de dolari pentru avizul medical.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Medicul chirurg care a operat-o i-a plasat un dren de lichid în spatele urechii în timpul procedurii, dar lichidele nu s-au eliminat complet, ceea ce a făcut ca pielea ei să se umfle și să rupă cusăturile din spatele capului.

"Când firele s-au rupt, tot lichidul a țâșnit dintr-o singură mișcare", a spus Weronika care a ţinut bandaje și șervețele pe cap pe toată durata zborului. "Am simțit atât de multă durere pentru tot restul zborului", a mărturisit ea.

Weronika: "Am simțit atât de multă durere"

Când l-a contactat, medicul care a operat-o a sfătuit-o să nu solicite asistență medicală și să aplice cremă cu antibiotice în zonă.

"Dar m-am trezit a doua zi dimineața și rana a fost infectată. A fost atât de groaznic", a spus ea.

Weronika a povestit întreaga experiență pe Tik Tok.

×
Subiecte în articol: Weronika Only Fans operatie
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close