Antena 3 CNN Externe Zeci de imigranţi ilegali, găsiţi într-un container aflat pe un vapor. Una dintre persoane era decedată

Zeci de imigranţi ilegali, găsiţi într-un container aflat pe un vapor. Una dintre persoane era decedată

Zeci de imigranţi ilegali, găsiţi într-un container aflat pe un vapor. Una dintre persoane era decedată
Sursa foto: Foto: www.shipsandharbours.com
16 Aug 2014   •   19:25

Treizeci şi cinci de persoane originare din India, printre care şi copii, dar şi un bărbat mort, au fost descoperite într-un container, la bordul unui vapor care a sosit în portul Tilbury, în estul Angliei, relatează AFP.

Potrivit unui purtător de cuvânt al serviciilor de ambulanţă din estul Angliei, 35 de persoane faectate de dezhidratare şi hipotermieau fost găsite. Una dintre persoane era deja decedată.

"După îngrijiri iniţaile furnizate de către ambulanţieri, toţi pacienţii au fost transportaţi la spitale din împrejurimi. Şapte au fost duşi la Southend Hospital, nouă la Spitalul Whitechapel de la Londra, iar 18 la spitalul de la Basildon", a precizat purtătorul de cuvânt.

O purtătoare de cuvânt a spitalului de la Basildon, în estul Angliei, a anunţat că instituţia oferă îngrijiri unui număr de şapte copii.

"Treizeci şi una de persoane, adulţi şi copii, de ambele sexe, au fost găsite în interiorul" unui container, la bordul unui vapor care venea de la Zeebruges, în Belgia, a declarat anterior un purtător de cuvânt al poliţiei din Essex.

"Din nefericire un bărbat a murit, iar ceilalţi au probleme de sănătate importante", a adăugat el.

Poliţia a anunţat că personalul portului a fost alertat de "ţipete şi lovituri" şi că o "anchetă pentru omucidere" a fost deschisă în legătură cu persoana decedată.

Autorităţile britanice colaborează cu cele belgiene în cadrul anchetei.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: nava
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close