Antena 3 CNN Externe Zeci de minore au fost salvate de poliţiştii italieni din mâinile unor proxeneţi români

Zeci de minore au fost salvate de poliţiştii italieni din mâinile unor proxeneţi români

Zeci de minore au fost salvate de poliţiştii italieni din mâinile unor proxeneţi români
de S.T.    |    07 Feb 2015   •   13:23

Mai multe românce sunt în prim-planul unor anchete importante derulate zilele acestea în Italia. La Milano, poliţiştii au salvat zeci de minore pe care proxeneţii, tot români, le obligau să se prostitueze. Iar în regiunea Campania, o româncă de 30 de  ani a fost ucisă cu brutalitate.

Românca a fost găsită fără suflare pe un drum lăturalnic din regiunea Campania. Suferise o lovitură gravă la cap. Agresorul a lovit-o cu un obiect contondent, apoi a abandonat-o în câmp. Un apel anonim a alertat Poliţia, iar trupul femeii a fost găsit după lungi căutări.

Zilele trecute, o prostituată de culoare a fost ucisă în acelaşi mod, într-un oraş din apropiere. E posibil ca autorul să fie un criminal în serie.

Zeci de minore, unele chiar şi de 13 ani, au fost salvate de poliţiştii italieni din mâinile unor proxeneţi români, în Milano. Fetele erau bătute la sânge şi obligate să întreţină relaţii sexuale neprotejate.

Dacă rămâneau însărcinate, liderii reţelei le forţau să avorteze. Şi mai grav este faptul că două dintre tinere sunt seropozitive. 19 dintre membrii reţelei au fost arestaţi.


×
Subiecte în articol: proxeneti proxenetism romanca ucisa
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close