Antena 3 CNN Externe Zid din Spania, magnet pentru sinucigași români. Până acum doi conaționali au fost la un pas să moară acolo

Zid din Spania, magnet pentru sinucigași români. Până acum doi conaționali au fost la un pas să moară acolo

Un român a fost salvat, duminică seară, de pompierii din Malaga, după ce s-a urcat pe un zid înalt de 7 metri și a amenințat că va sări în gol. În urmă cu câteva zile, un român a căzut de pe aceeași secțiune a zidului Vélez-Málaga și a ajuns de urgență la spital.

Zid din Spania, magnet pentru sinucigași români. Până acum doi conaționali au fost la un pas să moară acolo
Sursa foto: stiridiaspora.ro
de Gabriel Dano    |    22 Iun 2020   •   21:25

De această dată, mai mulți cetățeni, dar și agenți ai Poliției Locale și Naționale spaniole, au încercat mai mult de o oră să-l convingă pe român să renunțe la intențiile sale. În cele din urmă, pompierii au reușit să-l împiedice să sară în gol. Nu se cunosc încă motivele pentru care bărbatul a recurs la acest gest.

Potrivit unor surse citate de Diario SUR, românul care a amenințat că se aruncă în gol de pe fortăreața din Malaga ar fi un prieten al tatălui unui alt tânăr român care, pe 12 iunie, a căzut din același loc.

Atunci, cazul nu a atras atenție autorităților, nu a părut nimic dubios, iar românul a fost transferat de urgență cu diverse traume la Spitalul Regional Malaga.

×
Subiecte în articol: Malaga sinucigas
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close