Zid din Spania, magnet pentru sinucigași români. Până acum doi conaționali au fost la un pas să moară acolo

de Gabriel Dano    |    22 Iun 2020   •   21:25
Zid din Spania, magnet pentru sinucigași români. Până acum doi conaționali au fost la un pas să moară acolo stiridiaspora.ro

Un român a fost salvat, duminică seară, de pompierii din Malaga, după ce s-a urcat pe un zid înalt de 7 metri și a amenințat că va sări în gol. În urmă cu câteva zile, un român a căzut de pe aceeași secțiune a zidului Vélez-Málaga și a ajuns de urgență la spital.

De această dată, mai mulți cetățeni, dar și agenți ai Poliției Locale și Naționale spaniole, au încercat mai mult de o oră să-l convingă pe român să renunțe la intențiile sale. În cele din urmă, pompierii au reușit să-l împiedice să sară în gol. Nu se cunosc încă motivele pentru care bărbatul a recurs la acest gest.

Potrivit unor surse citate de Diario SUR, românul care a amenințat că se aruncă în gol de pe fortăreața din Malaga ar fi un prieten al tatălui unui alt tânăr român care, pe 12 iunie, a căzut din același loc.

Atunci, cazul nu a atras atenție autorităților, nu a părut nimic dubios, iar românul a fost transferat de urgență cu diverse traume la Spitalul Regional Malaga.

Parteneri
sati
x close